Jornada "Els Drets Humans a Europa, en perill"

Diversos juristes, comunicadors i experts en matèria de drets humans participaran dissabte que ve dia 12 a la jornada "Els Drets Humans a Europa, en perill" que se celebrarà al Centre Cultural La Llacuna d'Andorra la Vella. 

 

L'obertura de la jornada anirà a càrrec d'Elisa Muixella, presidenta de l'Institut de Drets Humans d'Andorra. Tot seguit la catedràtica de Dret Constitucional Mercè Barceló impartirà la conferència "Estan en perill els nostres drets civils i polítics?". La jornada continuarà amb la taula rodona "Denúncies i processos sobre vulneracions de drets fonamentals i llibertats públiques", moderada pel president de Drets Sergi Blázquez i amb la participació de Josep Casadevall, exjutge del TEDH, Josep Costa, assessor jurídic del President Puigdemont i Andreu Van Den Eynde, advocat d'Oriol Junqueras i Raül Romeva. Tot seguit es farà un debat moderat per l'advocat Jordi Domingo amb el títol "Llibertat d'expressió, censura i dret a rebre informació veraç" amb la participació de periodistes com Montserrat Besses, José Antich, Francesc Robert i la consellera general del Partit Socialdemòcrata Rosa Gili. Tancarà la jornada el jurista i membre de Drets Agustí Carles.

 

La jornada està coorganitzada per l'Institut de Drets Humans d'Andorra i el Col·lectiu Drets, és oberta a tothom i no és necessari inscriure's prèviament.

 

Podeu consultar horaris i programa complet en aquest enllaç.