Entitats catalanes portem la denúncia de la catalanofòbia al Parlament europeu

Les associacions Sobirania i Justícia i Drets, acompanyats pel jutge Santiago Vidal, farem un acte al Parlament europeu el proper dia 2 de juny per explicar el procés català i denunciar la catalanofòbia que pateix la societat catalana i la impunitat dels aparells de l'Estat.

Amb el títol “Spain, no rule of law?” les associacions de juristes catalans Sobirania i Justícia i Drets organitzem a Brussel·les un acte per denunciar la passivitat de les institucions espanyoles davant la catalanofòbia que pateix la societat catalana. 

En l’acte hi participarà el jutge Santiago Vidal, que farà una conferència amb el títol “Espanya i el dret a la llibertat d’expressió” on parlarà de la politització de les institucions judicials estatals i exposarà en primera persona el cas que l’ha portat a la suspensió com a magistrat de l’Audiència de Barcelona.

També hi intervindran l’exeuropdiputat Joan Vallvé en nom de Sobirania i Justícia amb una xerrada sobre democràcia i el procés català, i el professor de Dret de la UB Marc Marsal, en nom de Drets, que parlarà de la catalanofòbia que pateix la societat catalana i la passivitat de les institucions i aparells de l’Estat.

L’acte compta amb el suport dels eurodiputats catalans Ramon Tremosa, Josep-Maria Terricabras, Ernest Maragall i Francesc Gambús, i tindrà lloc al Parlament Europeu de Brussel·les dimarts 2 de juny a les 18h de la tarda.