Drets ofereix un formulari d'autoinculpació

Un cop s’ha conegut la decisió de la Fiscalia General de l’Estat de presentar una querella contra diversos membres del Govern de la Generalitat, des de Drets ens sumem a les autoinculpacions i hem preparat un formulari perquè cadascú pugui emplenar-lo amb les seves dades i presentar-lo al jutjat d'instrucció. 

Un cop omplert el formulari d'autoinculpació, tothom qui ho vulgui pot acudir al jutjat d’instrucció per denunciar la seva pròpia implicació al procés participatiu del dia 9 de novembre. Al formulari es comunica al jutjat d’instrucció: “juntament amb més de dos milions de persones he promogut l’exercici del dret de participació en el 9N; n’he difós la convocatòria, la web participa2014 i les paperetes; i finalment HE VOTAT”. I se li demana al jutge que adopti la resolució judicial oportuna.

Amb aquesta acció volem posar en evidència l’absurditat jurídica de les diferents investigacions penals posades en marxa arran del procés participatiu del 9 de novembre. Creiem que una multitudinària presentació d'escrit d'autoinculpació davant els Jutjats de Catalunya és una manera efectiva de protestar fent servir les eines jurídiques que l'estat de dret ens ofereix.

La denúncia l’ha de presentar individualment qui es vulgui autoinculpar al seu jutjat d'instrucció o bé al TSJC en cas de ser de Barcelona, i els advocats de Drets assessorarem jurídicament aquelles persones que ho requereixin. El President de Drets, Sergi Blázquez, serà el primer de presentar la seva pròpia autoinculpació, juntament amb altres advocats membres de l'associació.

Descarregue-vos aquest formulari si sou de fora de Barcelona:

Descarregueu-vos aquest formulari si sou de Barcelona: